maandag 1 februari 2010

Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief van Downw_arts, Februari 2010

  1. “Nouveau”- Podium O 950 voor de laatste week

  2. “Era” – Podium O 950 Vrijdag 19 Maart

  3. Spotlight

  4. Kumiko Up-date

  5. Artfase – Vlaardingen

  6. Uit de handen van...

  7. Nieuwe Bankrekeningnummer

Nouveau”- Podium O 950 voor de laatste week

De opkomst en de belangstelling voor de expositie rond om de nieuwe werken op onze kunst verhuur hebben erg goed uitgepakt. De expositie in Podium O 950 zal nog alleen deze week nog lopen. Als u nog een bezoek wil brengen aan een zeer bijzonder gebouw en een geweldige kunstcollectie dan kunt u een afspraak maken met M.V.Baks (Michael). U kunt bellen naar 06 312 465 29 of een e-mail sturen naar info@downw-arts.com. Vergeet niet duidelijk te vermelden dat het om eenbezoek voor de expositie in podium gaat. 

Era” – Podium O 950 Vrijdag 19 Maart

Tevens komt er 19 maart een nieuwe expositie in Podium O 950. Dit keer zal het de naam “Era” Dragen. Deze expositie is gericht op de nieuwe tijd. Een tijd waar in alles drastisch verandert. Een tijd waar wij naar toe lijken te gaan. Dit merkt iedereen op zijn eigen manier. Zo ook veel kunstenaars. Downw_arts stelt een collectie samen van verschillende kunstenaar uit Nederland en België waarbij de kijk op een nieuwe wereld duidelijk is terug te vinden.

We willen alle ontwikkelingen belichten door aansluitend werk. De chemische onderzoeken, het leven naast de natuur en de moderniteit in alle gebruiksvoorwerpen vandaag de dag. Zo een korte opsomming waarmee we allemaal te maken hebben op een dag. Hoe beelden we de dingen uit die we nu mee maken. Het is ons eeuwen gelukt maar nu we zelf de vinger niet meer aan de pols kunnen leggen lijkt dit ook een moeilijk opgaven voor de hedendaagse kunstenaars toch zijn er die er geheel bewust mee bezig zijn.

Wij heten iedereen van harte welkom op de opening 19 maart 2010 om 17:30 uur aan de Oostmaaslaan 950 in Rotterdam.

 

Spotlight

Deze maand in de spotlight staat een zeer bijzonder werk, een zeer zeldzaam werk van:

Salvador Dali – Jesus on the Cross

Dit werk is een lithografie die gemaakt is in een zeer beperkte oplagen van 500 stuks. Wij als Downw_arts beschikken over versie 189. In gelijst is hij 88 centimeter bij 72,5 centimeter en daarom voor elke plek bijna wel geschikt.

Omdat het werk geen explicite sterke kleuren bevat is het niet extreem aanwezig in de ruimte. Dit word goed gemaakt door de afbeelding zelf. Hier word je geheel in opgezogen. Als je het voor je hebt hangen zie je in één oog opslag dat het hier gaat om een echte Dali!

Downw_arts mag dit werk aanbieden voor een zeer scherpe prijs van van:

€ 1000,=

Het werk is alleen te koop. Er zullen geen bezorg kosten gerekend worden en word persoonlijk bij u thuis/kantoor afgeleverd en eventueel opgehangen.

Heeft u interesse in dit werk dan kun u de bestel -code (G2009013)door mailen naar verhuur@downw-arts.com, vergeet niet u telefoonnummer achter te laten zodat we contact met u op kunnen nemen.

Kumiko Up-date

Kumiko is een manga evenement met daarbij een grootschalige expositie ruimt gericht op de kunst van het Japans striptekenen; Manga. Dit Evenement met veel kraampjes, een leuke wedstrijd en nog veel meer leuke activiteiten zal 1 en 2 mei 2010 plaats vinden in Ahoy Rotterdam. Voor een actueel programma van alle activiteiten kunt u surfen naar http://www.kumiko.nl. Ook als u interessen zou hebben in een stand bij Kumiko, we hebben zeer aantrekkelijke kortingen voor uitgevers en schrijvers, u kunt hier naar vragen bij u inschrijving of door een mail te sturen naar kumiko@downw-arts.com.

Artfase – Vlaardingen

Wij bieden een nieuwe locatie voor expositie mogelijkheden in Vlaardingen. In Vlaardingen zal binnen kort een nieuwe galerie geopend worden. Deze galerie heeft een vaste collectie en een wisselende collectie. Deze wisselende collectie zal door Downw_arts worden verzorgd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie om hier te kunnen exposeren. Dan kunt u mailen naar info@downw-arts.com onder vermelding van Artfase. Let op om hier te kunnen exposeren word een toelating gedaan.

Uit de handen van...

Het is al enige tijd geleden dat we het concept hebben geïntroduceerd maar het werpt zijn vruchten af. Het succes bewijst het.

Uit de handen van is een concept waarbij de vraag naar portret schilderijen, tekeningen of 3d beeld vereenvoudigd word voor kunstenaars en Klant. De kunstenaars stellen zelf hun prijzen, maten en materialen zelf vast, waaruit vervolgens de klant kan kiezen. De klant komt niet voor verhoogde kosten te staan en de kunstenaar weet wat hij er aan verdient.

Heeft u nou interessen in een portret voor de verjaardag van die goede vriend of dat leuke nichtje neem dan een kijkje op www.downw-arts.com, klik op “ons aanbod” en daar vind naast een groot aantal andere diensten ook de dienst uit de handen van...

Nieuwe Bankrekeningnummer

Als achtergrond informatie voor klanten en kunstenaars willen we melden dat we nu definitief zijn overgestapt op een andere bankrekening namelijk:

1562.83.867 (t.a.v. J.L. Van Deursen), Rabobank Rotterdam.

Alle betalingen en uitbetaling zullen in het vervolg via deze rekening plaats vinden. Wij vragen dan ook aan iedereen hier aan mee te werken. Bij voorbaat onze dank.

 

Team Downw_arts

 

 

 If you do not want to receive any more newsletters, this link

Powered by PHPlist2.10.10, © tincan ltd


--

Downw_arts
http://www.downw-arts.com

info@downw-arts.com (algemeen),
michael@downw-arts.com (M.V.Baks),
Jessica@downw-arts.com (Jessica van Deursen)

Schermlaan 2a, 3021 KK Rotterdam

(+31) 06-31246529
Rabobank: 1562.83.867 (t.a.v.: J. L. van Deursen)
kvk 24457068 BTWnr.: NL820592304B01

Logo Downw_arts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie